Våra varumärken

Vi står på två ben, det ena är den egna produktionen deNONA och CasaBistro och det andra är vår agentur för Andreu World och SIPA.

Utöver vårt omfattande standardsortiment, kan vi med hjälp av flexibel produktion och kunnig personal, erbjuda unik en kundanpassning.

En av Europas ledande tillverkare

Andreu World

Familjeföretaget Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler och som fått ett flertal designpriser genom åren. De samarbetar med internationellt välkända designers såsom Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Piergiorgio Cazzaniga och Alberto Lievore. Materialet trä är oftast kännetecknande för Andreu Worlds varumärke.

Inspireras av

Denona

deNONA är vår egen kollektion. Vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck för offentlig miljö. Självklart med miljön i fokus. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

Klassiska rottingstolar

CasaBistro

CasaBistro är vår egna kollektion som består av klassiska rottingstolar. Flätningen görs för hand i Italien. I kollektionen finns allt från klassiska bistrostolar till gjutjärnsbord och stolar helt i naturell ljus rotting. Möbelns stomme består av oskalad malaccarotting som varmböjs. Rottingen har en naturligt skiftande brun färg, som klarlackeras. Bistrostolarna är av hög kvalitet och inger mycket känsla.

Hantverkstradition från 1974

Sipa

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade hos möbelföretaget SIPA, såsom hantverkstraditionen som gått i arv från den gamla till den nya generationen. SIPA var tidigare förknippade med att producera traditionella alpstolar och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen. SIPA har numera utökat kollektionen med modernare stolar, barpallar och bord med en skandinavisk touch.