Våra varumärken

Vi står på två ben, det ena är vår produktion för våra varumärken deNONA och CasaBistro och det andra är vår agentur för SIPA.

Utöver vårt omfattande standardsortiment, kan vi med hjälp av flexibel produktion och kunnig personal, erbjuda en unik kundanpassning.

Formstarka möbler för offentlig miljö

Denona

deNONA är ett varumärke skapat av Infurn Contract. Vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck för offentlig miljö. Självklart med miljön i fokus. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

Hantverkstradition från 1974

Sipa

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade hos möbelföretaget SIPA, såsom hantverkstraditionen som gått i arv från den gamla till den nya generationen. SIPA var tidigare förknippade med att producera traditionella alpstolar och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen. SIPA har numera utökat kollektionen med modernare stolar, barpallar och bord med en skandinavisk touch.

Klassiska rottingstolar

CasaBistro

Casa Bistro är ett varumärke skapat av Infurn Contract. Möblerna från Casa Bistro handflätas i Italien på klassiskt manér. I kollektionen finns allt från klassiska bistrostolar till gjutjärnsbord och stolar helt i naturell ljus rotting. Möbelns stomme består av oskalad malaccarotting som varmböjs. Rottingen har en naturligt skiftande brun färg, som klarlackeras.