deNONA är vår egna kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

Familjeföretaget Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler och som fått ett flertal designpriser genom åren. De samarbetar med internationellt välkända designers såsom Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Piergiorgio Cazzaniga och Alberto Lievore. Materialet trä är oftast kännetecknande för Andreu Worlds varumärke.

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade hos möbelföretaget Sipa, såsom hantverkstraditionen som gått i arv från den gamla till den nya generationen. SIPA var tidigare förknippade med att producera traditionella alpstolar och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen. Sipa har numera utökat kollektionen med modernare stolar, barpallar och bord med en skandinavisk touch. Finishen på möblerna är matt, vilket ger möbeln en extra fin känsla.

Casa Bistro är vår egna kollektion som består av klassiska rottingstolar. Flätningen görs för hand i Italien. I kollektionen finns allt från klassiska bistrostolar till gjutjärnsbord och stolar helt i naturell ljus rotting. Möbelns stomme består av oskalad malaccarotting som varmböjs. Rottingen som har en naturligt skiftande brun färg, klarlackas sedan. Bistrostolarna är av hög kvalitet och ger mycket känsla.