Om Infurn Contract AB

Infurn Contract AB är ett helägt familjebolag sedan starten 1978.

Bolaget grundades av Anders Zettergren, tidigare delägare av Nordiska Galleriet, med ambitionen om att bli bäst i sin kategori – nämligen möbler mot hotell, restaurang och det offentliga rummet. Att producera möbler av högsta kvalitet med en stark identitet samt bedriva agenturverksamhet har ända sedan starten varit vårt signum.

Utöver ett omfattande standardsortiment, kan vi med hjälp av flexibel produktion och kunnig personal, erbjuda unik kundanpassning. Vi kan ofta skräddarsy möbler i vår egna växande kollektion deNONA enligt arkitektens önskemål för att passa specifika projekt.

deNONA kollektionen består av bord, stolar, fåtöljer, soffor och bäddsoffor. Utöver vårt egna varumärke, är vi generalagenter för Andreu World, La Cividina, Parri design, SIPA, Green, Cmodonutti och Chairs & More sedan många år tillbaka.

Sedan start har vi varit samarbetspartner och leverantör till de bästa arkitekt- och inredningsföretagen när de skapar formsäkra och intressanta miljöer.

Några av dessa projekt är Haymarket, Yasuargi, Spotify, Dice, SEB och Friends Arena – listan kan göras lång!

Vårt kontor och showroom finns på Östermalm nära Karlaplan i Stockholm.

Vi välkomnar arkitekter och inredningsföretag att komma hit för att få inspiration inför ert nästa projekt eller tillsammans med er kund.