Karriär

Delar du vår passion för modern design, hantverk, kunskap och service? Vi letar ständigt efter nya talanger till vårt team. De specifika tjänster vi söker ser du i listan nedan, men du är självklart alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå.

Vi söker en innesäljare

Infurn Contract grundades redan 1978 och har varit samarbetspartner till de bästa arkitekt- och inredningsföretagen i decennier. Vi står nu inför ett tillväxtäventyr där vi söker efter en Innesäljare till vårt showroom på Östermalm i Stockholm.

Vill du jobba på ett spännande möbelföretag med showroom på Östermalm?

Infurn Contract möter sina kunder i showroom, digitalt och över telefon. Vi söker en innesäljare som har driv och vill göra det bästa i varje situation för kunden. Är du intresserad av inredning? Älskar du försäljning och är en driven och målmedveten person? Vi har nu öppnat upp en position i vårt säljteam för att utöka vår servicenivå ytterligare.

Vem är du?

Är du en försäljningsdriven person med passion för service & design? Vill du vara en del av vårt tillväxtäventyr där dina handlingar skapar resultat? Har du en passion för försäljning och vill jobba med struktur? Trivs du med att arbeta på ett företag med högt tempo? Då kanske du är vår framtida innesäljare i Stockholm.

Ditt ansvar

Rollen som innesäljare på Infurn Contract kommer med mycket ansvar – du behöver vara kreativ och snabb i dina lösningar! Du kommer att arbeta med att optimera och öka försäljningen i varje transaktion. Ditt huvudansvar är att ha kontakt med arkitekter och inredningsföretag och ge svar på prisfrågor, materialfrågor samt räkna offerter på möbler för deras kreativa projekt. Du har kontakt med våra fabriker i Italien och Spanien angående produkter, utförande samt priser. Du kommer att bli bollplank för våra kunder i deras inredningsprojekt som kan vara hotell, restauranger eller kontorsytor.

Du kommer att göra detta genom att:

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är en social, kommunikativ och ambitiös lagspelare full av driv och optimism. Vi tror även att du:

Som person tror vi att du är flexibel, proaktiv och öppen för förändring, då det är en ständigt föränderlig miljö. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team och du vet hur du prioriterar arbetsuppgifter för att nå försäljningsmål i högt tempo.

Tjänsten är på heltid och placering är Banérgatan 42 Stockholm.

Vid frågor är du välkommen att kontakta christan@infurncontract.se via mejl.

Ansökan görs till karriar@infurncontract.se. Bifoga CV och personligt brev.

Spontanansökan

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu? Då är du välkommen att lämna in en spontanansökan. Vi stämmer kontinuerligt av inkomna ansökningar och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag.