Karriär

Delar du vår passion för modern design, hantverk, kunskap och service? Vi letar ständigt efter nya talanger till vårt team. De specifika tjänster vi söker ser du nedan, men du är självklart alltid välkommen att skicka en ansökan till oss ändå.

Sales & Project Coordinator

Vill du jobba på ett spännande möbelföretag med showroom på Östermalm?

Infurn Contract möter sina kunder i showroom, digitalt och över telefon. Vi söker en innesäljare som har driv och vill göra det bästa i varje situation för kunden. Är du intresserad av inredning? Älskar du försäljning och är en driven och målmedveten person? Vill du vara en del av vårt tillväxtäventyr där dina handlingar skapar resultat? Vi har nu öppnat upp en position i vårt säljteam för att utöka vår servicenivå ytterligare.

Rollen som Sales & Project Coordinator kommer med mycket ansvar – du behöver vara kreativ och snabb i dina lösningar! Du kommer att arbeta med att optimera och öka försäljningen i varje transaktion.Ditt huvudansvar är att ha kontakt med arkitekter och inredningsföretag och ge svar på prisfrågor, materialfrågor samt räkna offerter på möbler för deras kreativa projekt. Du har kontakt med våra fabriker i Italien och Spanien angående produkter, utförande samt priser. Du kommer att bli bollplank för våra kunder i deras inredningsprojekt som kan vara hotell, restauranger eller kontorsytor.

Du kommer att göra detta genom att:

Vi tror att du är en social, kommunikativ och ambitiös lagspelare full av driv och optimism. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi även att du:

Tjänsten är på heltid och placering är Banérgatan 42, Stockholm.

 

Ansökan görs till karriar@infurncontract.se. Bifoga CV och personligt brev.

Spontanansökan

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Finns det inget utannonserat jobb som passar dig just nu? Då är du välkommen att lämna in en spontanansökan. Vi stämmer kontinuerligt av inkomna ansökningar och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag.