Lediga jobb

Infurn Contract AB grundades 1978 och har en unik B2B försäljning av designmöbler för hotell, kontor mm. Våra kunder är bland de mest kända arkitektkontoren och inredningsföretagen samt projektansvariga.

Vi har kontor/showroom på Östermalm nära Karlaplan i Stockholm.

Säljande Projektkoordinator

Som Säljande projektkoordinator jobbar du som kundansvarig säljare men även projektledare i större leveranser tätt tillsammans med övriga i säljteamet.

Du ansvarar för bearbetning av kunder, offertframtagning/ orderläggning samt leveransplanering.

Din uppgift är att säkerställa att projekten genomförs med gott resultat hela vägen fram till en nöjd kund samt att projektbudget och tidsplan hålls. Som person så är du noggrann och strukturerad, lösningsorienterad samt du drivs utav affären och kundnöjdhet. Vidare har du en god analytisk sifferförmåga och lägger stort fokus på hög och personlig servicegrad.

Välkommen med din ansökan till: karriar@infurncontract.se

Offert-/Orderadministratör

Som Offert-/Orderadministratör hos Infurn kommer du arbeta proaktivt med mycket kundkontakt via telefon och mail. Du kommer att hjälpa våra kunder med att göra offerter, lägga order samt svara på frågor avseende pris, deras inneliggande ordrar, leveransdatum och även hjälpa till och stötta säljteamet i olika ärenden.

Här kommer du behöva hantera ett högt arbetstempo stundtals, ofta med många bollar i luften och därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. En god sifferförmåga är ett krav.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Välkommen med din ansökan till: karriar@infurncontract.se

Key Account Manager

Rollen som KAM innebär i första att ta hand om försäljningen till våra kunder och agera bollplank till föreskrivande led. Du kommer att arbeta inom Stockholmsregionen men resor kan förekomma. Du samarbetar med våra leverantörer och gör offert samt bevakar order/ projekt och ser till att deadline följs.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom relevant område samt ett antal års erfarenhet som kundutvecklare, affärsutvecklare eller KAM. Du är van vid att arbeta med företag och organisationer som finns lokaliserade både i och utanför Sveriges gränser. För att lyckas i rollen behöver du på ett strukturerat och effektivt sätt förmedla fördelarna med Infurn samt att du på ett förtroendefullt vis kan skapa kännedom om vad Infurn som leverantör kan tillföra våra kunder.

För mer information: KAM till Infurn Contract

Välkommen med din ansökan till: karriar@infurncontract.se