denonalogo2

deNONA är vår egen kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

aw

Familjeföretaget Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler och som fått ett flertal designpriser genom åren. De samarbetar med internationellt välkända designers såsom Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Piergiorgio Cazzaniga och Alberto Lievore. Andreu Worlds styrka är deras öga för detaljer, kvalitet och bra design. Materialet trä är också kännetecknande för Andreu Worlds varumärke. Träbearbetning i sig är en filosofi och det är ett sätt att relatera till världen runt omkring. Andreu World har försökt behålla dessa egenskaper i alla sina konstruktioner, oavsett material eller teknik som använts. Företaget använder sig endast av trä som följer Forest Stewardship Councils certifiering. Andreu World innehar de flesta kända möbelcertifikat och lämnar 5 års garanti.  Andreu Worlds kollektion är bred med oändliga möbelvariationer. Titta på borden Couve och Raglan som har stora kombinationsmöjligheter.

La Cividina grundades 1976 i Friuli – Venezia Giulia, i nordöstra Italien. Företaget har en underbar kollektion av soffor, fåtöljer, stolar och bord – alla med en speciell känsla. La Cividina arbetar bara med högkvalitativa material och gediget hantverk. Företaget arbetar med trä, läder, tyger och metall, vilka alla ger en tidlös värme och skönhet. La Cividinas produkter är designade för att hålla länge både i privat och offentlig miljö. Produktionen sker i Italien och innefattar både manuellt hantverk som hightech för att garantera en felfri produkt. Den snygga fåtöljen Dep går att placera i de flesta miljöer.