denonalogo2

deNONA är vår egen kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

aw

Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler som har fått flertalet designpriser genom åren. De samarbetar med välkända designers som Patricia Urquiola, Jasper Morrison och Alberto Lievore. Andreu World innehar de flesta kända certifikat och har 5 års garanti på sina möbler. Titta på nya Couve och Raglan som har stora kombinationsmöjligeter med vackra bord.

LaCividina grundades 1976 i Friuli – Venezia Giulia , i nordöstra Italien och har idag en fantastisk kollektion med stoppmöbler och bord – alla med en speciell känsla. Man jobbar med högkvalitativa material och ett gediget tapetserarhantverk. Man hittar former som inte återfinns hos andra…Dep går att placera i de flesta miljöer.

Parri design är en känd tillverkare av stolar, fåtöljer och bord. Huvuddesigner är Marco Maran. Möblerna har genomtänkt form och väl genomtänkta accessoarer till stolarna. Företagets fokus är smarta och attraktiva lösningar för konferensmiljöer.