casa

Casa Bistro är en del av Infurn Contracts sortiment. Stolarna handflätas i Italien på klassiskt manér. Stommen är i Malacca rotting med olika flätmönster i det exklusiva materialet Rilsan eller i nylon.  Det finns också stolar helt i rotting och de bör då stå under tak. Borden är i gjutjärn och vårt klassiska Big stativ är ett av de mest stabila stativ som kan kombineras med skivor utav caracara marmor eller werzalit.  Det finns ett antal stolar färdigflätade för snabb leverans.

Andreu World har en fantastisk Outdoor kollektion. Stolen Sail finns i en mängd färger och passar utmärkt ihop med Reverse Occasional bordet. Andreu Worlds byggbara Siesta soffa, gör att du får en soffa precis som du vill ha den. Med Aire Outdoor kollektionen kan du bygga upp en magisk miljö runt poolen m.h.a. tåliga, stilrena lounge möbler.

green_logo

GREEN är ett italienskt företag som funnits sedan 1996. Företagets nisch är high-end möbler i teknisk förnybar plast. Genom att kunna välja färg på ben, rygg, sits, osv., kan varje stol, bord eller pall göras kundanpassat. Möblerna är färgglada och passar både för inomhus samt utomhusbruk. Många av stolarna är stapelbara och en del stolar går att få med skinnsits. Barstolen Etoile och stolarna Liana och Maylea är riktigt snygga.