deNONA är vår egna kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

Familjeföretaget Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler och som fått ett flertal designpriser genom åren. De samarbetar med internationellt välkända designers såsom Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Piergiorgio Cazzaniga och Alberto Lievore. Materialet trä är också kännetecknande för Andreu Worlds varumärke.

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade hos möbelföretaget Sipa, såsom hantverkstraditionen som gått i arv från den gamla till den nya generationen. SIPA var tidigare förknippade med att producera traditionella alpstolar och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen. Sipa har numera utökat kollektionen med modernare stolar, barpallar och bord med en skandinavisk touch. Finishen på möblerna är matt, vilket gör att möbeln får en extra fin känsla.

La Cividina grundades 1976 i Friuli – Venezia Giulia, i nordöstra Italien. Företaget har en underbar kollektion av soffor, fåtöljer, stolar och bord – alla med en speciell känsla. La Cividina arbetar bara med högkvalitativa material och gediget hantverk. Företaget arbetar med trä, läder, tyger och metall, vilka alla ger en tidlös värme och skönhet.