denonalogo2

deNONA är vår egen kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt.

aw

Familjeföretaget Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler och som fått ett flertal designpriser genom åren. De samarbetar med internationellt välkända designers såsom Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Piergiorgio Cazzaniga och Alberto Lievore. Andreu Worlds styrka är deras öga för detaljer, kvalitet och bra design. Materialet trä är också kännetecknande för Andreu Worlds varumärke. Träbearbetning i sig är en filosofi och det är ett sätt att relatera till världen runt omkring. Andreu World har försökt behålla dessa egenskaper i alla sina konstruktioner, oavsett material eller teknik som använts. Företaget använder sig endast av trä som följer Forest Stewardship Councils certifiering. Andreu World innehar de flesta kända möbelcertifikat och lämnar 5 års garanti.  Andreu Worlds kollektion är bred med oändliga möbelvariationer.

sipa-logo

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade hos möbelföretaget Sipa, såsom hantverkstraditionen som gått i arv från den gamla till den nya generationen. SIPA var tidigare förknippade med att producera traditionella alpstolar och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen. Sipa har numera utökat kollektionen med modernare stolar, barpallar och bord med en skandinavisk touch. Finishen på möblerna är matt, vilket gör att möbeln får en extra fin känsla. Stolarna kan kompletteras med en klädd sits.  Sipa innehar ett flertal kända möbelcertifikat för att tillgodose kraven från marknaden.