denonalogo2

deNONA är vår egen kollektion där vi hämtar inspiration från traditionell design och tillför ett nytänkande för att bilda formstarka möbler med ett personligt uttryck tänkta för offentlig miljö. Vi kan ofta skräddarsy möblerna i kollektionen enligt arkitektens önskemål för att passa ett specifikt projekt. De flesta puffar går att få i olika mått och utförande för att passa miljön – Bloom är vår budgetpuff, med eller utan quilt. Bench är tänkt till hotellrum som väsk/sittbänk.

Andreu World är en av Europas ledande tillverkare av möbler som har fått flertalet designpriser genom åren. De samarbetar med välkända designers som Patricia Urquiola, Jasper Morrison och Alberto Lievore. Andreu World innehar de flesta kända certifikat och har 5 års garanti på sina möbler. Kollektionen är bred och det finns olika designfamiljer med oändliga variationer.

LaCividina grundades 1976 i Friuli – Venezia Giulia , i nordöstra Italien och har idag en fantastisk kollektion med stoppmöbler och bord – alla med en speciell känsla. Man jobbar med högkvalitativa material och ett gediget tapetserarhantverk. Man hittar former som inte återfinns hos andra…

sipa-logo

Sedan 1974 har vissa saker har varit oförändrade , såsom hantverkstraditionen som gått  i arv till den nya generationen. SIPA har tidigare tillverkat ”alpstolar” och massiva bordsskivor för hotellen i Tyrolen men har sedan något år tagit fram en liten fin kollektion med stolar, barpallar och bord med modern nästan skandinavisk form och som kan kompletteras med en klädd sits. Man har en mycket matt finish som ger möbeln extra fin känsla.

Parri design är en känd tillverkare av stolar, fåtöljer och bord. Huvuddesigner är Marco Maran. Möblerna har genomtänkt form och väl genomtänkta accessoarer till stolarna. Företagets fokus är smarta och attraktiva lösningar för konferensmiljöer.